SuzukiJimny

Твоят любим JIMNY се завръща!

Същият отвън... Променен отвътре, за да ти  предложи повече полезно пространство.

Създаден, за да ти служи дори и при най-неблагоприятните метеорологични условия и най-трудните терени, JIMNY стига там, където другите се отказват.

Новият двуместен JIMNY запазва чистокръвната си офроуд самоличност и добавя практично място за багаж, което го прави верен съюзник на професионалистите, търсещи уникалната комбинация от проходимост и пространство.

Допълнителни характеристики:

  • Практично място за багаж от 863 литра (+33 литра повече от версията за пътници).
  • Равен под.
  • Разделителна предпазна решетка в купето.
JIMNY4
JIMNY5
Запазвайки своите доказани офроуд характеристики – здраво шаси, греда с триточково неподвижно закрепяне със спираловидни пружини, големи ъгли на преодоляване и система за задвижване на четирите колела ALLGRIP PRO, JIMNY продължава да предлага на своите фенове същото удоволствие от шофирането.


ФОРМА ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПОРЪЧКИ

Новият JIMNY вече е достъпен за предварителни поръчки! Попълни своите данни, за да бъдеш един от първите, които ще го получат и ще почувстват кулминацията на неговата офроуд динамика на ново професионално ниво! Цената на JIMNY за професионалисти е 41 790 лв. с ДДС, като може да се възползваш от SUZUKI SCRAP BONUS и да го получиш на крайна цена от 39 790 лв. с ДДС. 

Следвай тези стъпки:

СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Изразявам своето съгласие, по моя свободна воля и напълно осъзнато, моите лични данни да бъдат въведени в архива с лични данни (съхраняван съгласно Регламент 2016/679 на ЕС) и да бъдат обработвани за целите на директното рекламиране на продукти и услуги (newletters, sms и т.н.) и извършването на пазарни проучвания, от долупосочените получатели:

Горепосочените получатели могат да се свържат с мен по следните начини

Заявявам, че съм запознат с информацията за обработка на лични данни и политиката на „Миркат“ ООД във връзка с управлението на лични данни, съгласно наредбите на Регламент (2016/679) на ЕС.

Накрая, заявявам, че съм запознат с правото си във всеки един момент да оттегля това свое съгласие или да оповестя всяка промяна в личните си данни, или да упражня всяко едно от правата си, предоставени ми по силата на Регламент (2016/679) на ЕС, уведомявайки „Миркат“ ООД, чието седалище се намира в град София, район Подуяне, ж.к. Левски – Г, ул. Поп Грую № 96, П.К. 1836, като се свържа с него по пощата или на тел.: 02/439 09 30.

Полетата, отбелязани със звездичка, (*) са задължителни.