All grip - интелигентно 4x4 в моделите на Suzuki

През далечната 1970 г. за първи път интегрирахме система за задвижване на четирите колела (4WD) в JIMNY, LJ10, следвайки желанието ни да предоставим повече възможности и нови хоризонти за нашите клиенти.

След близо 50 години трупане на опит, днес ние предефинирахме нашата интелигентна 4х4 технология, като  и дадохме името ALLGRIP. Независимо дали следвате трудни маршрути с много завои, необичайни терени, мокри или снежни пътища, с ALLGRIP вие контролирате шофирането и задавате нови посоки. Може да откриете ALLGRIP в почти всички наши модели от най-компактните Swift и Ignis през Vitara и S-Cross и до професионалиста Jimny.

 

Задвижването на четирите колела ALLGRIP AUTO ви позволява да шофирате безгрижно при ежедневни пътувания, особено когато те включват мокра или покрита със сняг пътна настилка. Системата автоматично прехвърля въртящия момент към  задните колела, когато установи загуба на сцепление на предните колела.

ALLGRIP AUTO МОДЕЛИ:

SWIFT 4x4 IGNIS 4x4

 

Системата за задвижване на четирите колела ALLGRIP SELECT дава акцент на автентичните стойности на удоволствието и надеждността от шофирането при всякакви терени. С избора между четирите режима на шофиране - AUTO, SPORT, SNOW и LOCK, вие сте свободни да планирате всяко приключение.

ALLGRIP SELECT МОДЕЛИ:

 

VITARA 4x4 S-CROSS  4x4

 

Задвижването на четирите колела ALLGRIP PRO е за професионалисти в шофирането при най-тежки условия и най-трудни терени. Системата следва вашия приключенски дух и заедно ще се справите с всяко предизвикателство на пътя.

ALLGRIP PRO МОДЕЛИ:

JIMNY 4x4

 

E-Four 4x4

E-Four е електрическа система, която използва максимално ползите от Plug-in Hybrid технологията. За разлика от Allgrip тя е с независим заден електромотор, който осигурява разпределение на въртящ момент към задните колела в зависимост от условията на шофиране, за да поддържа сцепление и стабилност върху хлъзкави повърхности.

ACROSS PLUG-IN

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯ 4Х4 АВТОМОБИЛ СЪС СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА

Възползвайте се от възможността сами да изберете желания автомобил и той да бъде произведен единствено за вас, при това с отстъпка.

Лесно е:

  • изберете оборудването, което отговаря на нуждите ви
  • изберете цвета, който винаги сте желали
  • възползвайте се от специалната отстъпка
  • запазете го само за вас срещу аванс от само 1%

За повече информация или индивидуална оферта заповядайте в най-близкото дилърство или изпратете запитване от тук.