ВЪЛНЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ И НАВСЯКЪДЕ

SUZUKI не само произвежда автомобили, мотоциклети и извънбордови двигатели, а създава идеи, които правят ежедневието ни по-красиво и вдъхновяващо.

SUZUKI не следва правила, освен едно – да извлечем максимума от всеки ден.

SUZUKI винаги поставя клиентите на първо място – тяхната положителна емоция, тяхната максимална безопасност и техният ежедневен комфорт са водещи при разработването на всеки един продукт.

плъзни за повече инфомация
slider1

История

Отне ни повече от 100 години, за да направим SUZUKI един от най-големите автомобилни производители в света. През годините компанията ни доказа своята стойност, като предложи иновативни технологии и качествени продукти, които направиха ежедневието на тези, които ни се доверяват много по-вълнуващо.
Научи повече

HYBRID технология

Сега закупуването на автомобил с хибридна система е по-лесно от всякога! Иновативната HYBRID технологията на SUZUKI е достъпна за всички и предлага много предимства.

Научи повече

4X4 ЗАДВИЖВАНЕ ЗА ВСЕКИ

Независимо дали следвате трудни маршрути с много завои, необичайни терени, мокри или снежни пътища, с ALLGRIP AUTO/SELECT/PRO вие контролирате шофирането и задавате нови посоки.

Научи повече

7 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ И ПЪТНА ПОМОЩ ЗА НОВИ АВТОМОБИЛИ

7 years warranty

С покупката на нов автомобил SUZUKI започва нашето вълнуващо приятелство. За да бъде то щастливо и дългосрочно, ние предлагаме 7 години гаранция за всички модели и 7 години безплатна пътна помощ.

Научи повече
hakuto-text