Hybrid

ХИБРИД ЗА БЪДЕЩЕТО. ДОСТЪПЕН СЕГА.

Притежаването на хибриден  автомобил е по-лесно от всякога! 
 

HYBRID технологията на SUZUKI е достъпна за всички

и предлага следните  предимства:

 

МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ
Иновативната HYBRID технология на SUZUKI използва енергията при намаляване на скоростта на автомобила, за да подпомогне ускорението на двигателя и подобри горивната ефективност. 
 

НИСКА КОНСУМАЦИЯ
Компактната HYBRID технология в комбинация с леката и издръжлива платформа HEARTECT, значително намаляват теглото на автомобила, което води и до понижаване на разхода на гориво.
 

БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ
HYBRID технологията се състои от ISG (интегриран стартов генератор) и литиево-йонна батерия, която се презарежда при движение. Това ви позволява да се възползвате от нейните предимства без ограничение в пробега.  
 

НАМАЛЯВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ
Закупуването на HYBRID автомобил означава не само значително намаляване на разходите за гориво, но и оптимизиране на експлоатационните разходи, тъй като не се изисква специална поддръжка на технологията.  


КОМПАКТНА И ЛЕКА
Благодарение на компактната батерия, разположена под седалката на водача и тежаща само 6,2 кг, интериорът на автомобила запазва своя комфорт и функционалност.  


ВЪЛНУВАЩО ШОФИРАНЕ
С иновативната HYBRID технология няма да ви се налага да променяте стила си на шофиране. Просто сядате зад волана и се наслаждавате на вълнуващо шофиране.


ВИЖ  МОДЕЛИТЕ С HYBRID ТЕХНОЛОГИЯ В ГАМАТА НА SUZUKI: 

IGNIS  HYBRID           SWIFT  HYBRID          SWIFT SPORT HYBRID   

    VITARA HYBRID           S-CROSS HYBRID

ЗАЯВИ TEST DRIVE ИЛИ ВЗЕМИ ЛИЧНА ОФЕРТА ОЩЕ СЕГА.   

За допълнително информация може да се свържеш с най-удобния за теб SUZUKI дилър (виж контакти тук).