петък, 3 юни, 2022 07:54:00

Suzuki на Автомобилен салон София 2022

Елате, вижте и тествайте изцяло хибридната гама на Suzuki. Запознайте се с новите Plug-in и Full Hybrid модели, надеждното 4х4 задвижване и системите за безопасност. Заповядайте на Автомобилен салон София 2022 в зала 3 на Интер Експо Център, бул. Цариградско шосе 147 от 3 до 12 юни.
 

ПРЕМИЕРА: Новият S-Cross 4х4

Истински SUV с усъвършенстван дизайн и висока функционалност, проектиран да отговори на динамичните нужди на модерния собственик на SUV през всеки етап от живота му. Новият S-CROSS е с дръзка и смела естетика, подобрена горивна ефективност, задвижване на четирите колела, отлично пътно поведение и най-новите технологии за безопасност и комуникации.

Вижте повече: https://suzuki.bg/cars/s-cross-hybrid

 

ПРЕМИЕРА: Новият Аcross Plug-in Hybrid 4х4. 

Хибридът с най-голяма батерия в сегмента, със задвижване на четирите колела, който съчетава японско качество и надеждност с усъвършенствана Plug-In Hybrid технология. ACROSS предлага автентично спортно представяне, достойно за спортен автомобил, най-голяма автономност при движение на електричество и богатото оборудване за комфорт, лукс и безопасност.

Вижте повече: https://suzuki.bg/cars/across-plug-in-hybrid

 

ПРЕМИЕРА: Full Hybrid система в Suzuki Vitara 4х4

Истински SUV, съставен от най-добрите гени на Suzuki. Със смел дизайн, който излъчва жизненост, ергономичен интериор и автентично 4х4, за да отидете още по-далеч и на всеки терен. Suzuki Vitara вече е с нов двигател, система Suzuki Full Hybrid от ново поколение и автоматичната трансмисия 6AGS.  Той се движи на електричество при потегляне, при движение с ниска скорост, при движение с постоянна скорост и при заден ход. Това му дава възможност да предложи изключително пътно поведение, като намали разхода на гориво до 5,3 л/100 км.

Вижте повече: https://suzuki.bg/cars/vitara-hybrid

 

ПРЕМИЕРА: Suzuki Swace Full Hybrid

Новият Suzuki SWACE притежава усъвършенстваната хибридна система, която се състои от електрически двигател и двигател с вътрешно горене, които работят заедно в зависимост от условията на шофиране. Иновативното комби, което увеличава изживяването зад волана и комфорта на максимум. Динамичен и спортен, SWACE улавя окото от всеки ъгъл. Внушителната му външност не може да остави никого безразличен. Всеки детайл в дизайна му се характеризира с елегантност, създавайки специално усещане.

Вижте повече: https://suzuki.bg/cars/swace-full-hybrid

 

Suzuki Swift – 100% надеждна японска технология

Автомобилът, който те вдъхновява. Със своя спортно-елегантен дизайн, ускоряващо пулса шофиране, благодарение на новия динамичен двигател и усъвършенстваната хибридна технология. Swift поставя сигурността на преден план - с последно поколение системи за безопасност и възможност за 4х4 задвижване.

Вижте повече: https://suzuki.bg/cars/new-swift-hybrid

 

Suzuki Ignis - Ултра компактен SUV. Изцяло създаден в Япония.

IGNIS е микро-SUV, за който всеки любител на вълнуващите приключения в града и извън него мечтае. Това е ново поколение SUV с ултра компактни размери, зареден с потенциала да се превърне в икона. С интелигентно 4X4 - АLLGRIP AUTO автоматично контролира поведението на автомобила и при нужда насочва въртящия момент към задния мост, за да осигури безпроблемно придвижване по сняг, кал, мокра настилка и пясък.

Вижте повече: https://suzuki.bg/cars/new-ignis-hybrid

 

Suzuki Jimny e наличен за тест драйв

Конструиран да се справя с най-суровите атмосферни условия и терени, JIMNY отива там, където други превозни средства се страхуват да стъпят. Отговори на предизвикателствата на природата. Освободи своя приключенски дух и бъди готов да откриваш.

Вижте повече: https://suzuki.bg/cars/jimny-lcv