Оригинални резервни части

Всеки автомобил SUZUKI се произвежда с оригинални резервни части на SUZUKI, които имат оптимални дизайн и потребителски спецификации за съответния модел. Всяка резервна част е преминала строги тестове, за да осигури максимална производителност, високо качество, дълготрайност, безопасност и комфорт.

Препоръчваме употребата на оригинални резервни части и масла SUZUKI при всеки ремонт или поддръжка на автомобила.

Периодичната поддръжка и подмяната на необходимите консумативи, и резервни части е ключът към безопасното, комфортно и продължително управление на вашето превозно средство SUZUKI.

Избирайки оригиналните резервни части на SUZUKI и оторизираните сервизи на SUZUKI, може да запазите своето SUZUKI в перфектно състояние. По този начин то със сигурност ще ви служи добре и ще поддържа висока стойност при препродажба.

Оторизираната сервизна мрежа на SUZUKI ще се радва да обслужи всяко запитване относно превозното ви средство. Със своя опит и познание, сервизните консултанти ще ви предложат възможно най-доброто обслужване, за да подсигурят безпроблемно шофиране.

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Производителите на неоригинални резервни части не са длъжни да спазват стриктните стандарти за качество, които SUZUKI изисква от всеки от своите доставчици. Резервните части на SUZUKI са проектирани, изработени и тествани, за да отговарят или надвишават приложимите правила и стандарти за безопасност.

ГАРАНЦИЯ И СИГУРНОСТ

Оригиналните резервни части на SUZUKI са с 24-месечна гаранция при неограничен пробег на превозното средство и могат да бъдат закупени само от оторизираните сервизи на SUZUKI.